Activiteiten

Riolering

RNT INFRA is uw partner als het gaat om riolering. Meestal komen wij pas in beeld op het moment dat de riolering stagneert. Doordat wij in het bezit zijn van zuig-/spuitwagens zijn wij zeer flexibel als het gaat om storingen. Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Het komt niet zelden voor dat het doorspuiten van uw riolering c.q. leegzuigen van uw putten voldoende is. Bij niet alledaagse klachten of juist steeds terugkerende problemen kunnen wij een camera inspectie uitvoeren. Aan de hand van de beelden kunnen wij meer oplossingsgericht onderhoud uitvoeren.
 
Het kan ook voorkomen dat uw riool lekt of dat u niet goed weet hoe uw riolering bij de bouw is aangelegd. Met onze rookmachine kunnen wij eenvoudig vaststellen hoe uw stelsel in elkaar steekt.
 
 

Onderhoud kleinschalige afvalwaterzuivering (IBA)

RNT INFRA is absoluut uw specialist als het gaat om alternatieve opvang van afvalwater door middel van bijvoorbeeld een IBA-systeem, persriool of helofytenfilter. Wij hebben ruime kennis en ervaring van en met deze systemen. Wij onderhouden, modificeren maar leggen ook compleet nieuwe zuiveringen aan. 
 
Naast uitvoerende werkzaamheden is RNT INFRA ook uw sparringpartner als het gaat om nieuwe aanleg van riolering, IBA systeem, persriool of helofytenfilter. Neem contact met ons op en laat u informeren.
 

Verticale Infiltratie

Verticale infiltratiesystemen zijn de ideale oplossing voor regenwaterafvoer in drukke gebieden. De aanleg is snel, kosteneffectief en gaat gepaard met minimale overlast. RNT Infra BV heeft veel kennis en ervaring in huis als het gaat om verticale infiltraties. We bespreken graag met u onze mogelijkheden.


Grondwerk

Wij voeren voor onze diverse opdrachtgevers grondwerkzaamheden uit. De opdrachten variëren. Het kan gaan om een sleufje ten behoeve van kabels, het omzetten van grond of een complete bouwput met dubbele kelder. Over alle disciplines beschikt RNT INFRA BV.  Neem contact met ons op en laat u voorlichten over onze mogelijkheden.

 

 


 

 

 
 

 

 
 

Activiteiten